Welness za dušo

Welness za dušo vam ponuja različne terapevtske pristope, pri katerih je terapevt le katalizator, posrednik in prevajalec odgovorov vodnikov, in se osebno ne vpleta v energetsko zdravljenje telesa in duha. Vso delo opravite vi sami oziroma vaša življenjska energija, na tistem področju vašega življenja, kjer trenutno potrebujete največ pomoči.

 

Ob prebujanju ljudje potrebujemo nekoga za pogovor, preprosto zato, da si znamo razložiti kaj se dogaja okoli nas in znotraj nas, da si damo priložnost in varno mesto za učenje, za opuščanje starih vzorce vedenja in prepričanj. Ob tem vam nudimo vso potrebno podporo kot svetovanje, life coaching z namenom vašega opolnomočenja. Nihče vas ne more zadovoljiti in osrečiti, dokler ne boste zadovoljni in srečni vi sami s sabo.

Učenja so lahko tudi boleča, saj odpirajo stare srčne rane in glede na naše poslanstvo, vemo, da takrat vsi potrebujemo toplo dlan in nekoga, ki nas zna poslušati ter ponuditi drugačen pogled.

 

Saj veste kako gre to …”Kaj, če bom padel?” …”Oh, moj dragi, kaj pa če boš poletel?”

Naura reiki

Naura reiki je unikatna in edinstvena oblika reikija. Je naravna metoda zdraviteljstva, kjer ob univerzalni življenjski energiji ter pomoči vodnikov, ne zdravimo le čustvenih in telesnih bolečin, temveč nudimo odgovore vezane na vašo osebnostno rast.

Meditacija

Meditacija je globoka umska in telesna sprostitev, ki jo doživljamo v theta stanju. Poznamo različne tehnike pomirjanja, sproščanja ter razvijanja sočutja, čuječnosti, aktivacije notranjih moči, spominov ter stika s samim seboj.

Kanaliziranje

Kanaliziranje ali channeling je popolnoma naravna oblika komuniciranja, kjer različni vodniki, naši višji jazi, astralna bitja, angeli in arhangeli, entitete, mojstri in drugi vodniki, prenašajo svoja sporočila. Namen sporočil je, da vas navdihnejo, vam ponudijo drugačen aspekt razmišljanja ter vas ljubeče spomnijo kdo ste.

Timeline healing

Timeline healing je ena izmed najmočnejših tehnik zdravljenja travmatičnih izkušenj iz preteklosti. Ker gradi na zdravljenju duše in naših teles, nam s potovanjem v prihodnost, pomaga z odgovori, ko se odločamo za tiste življenjske premike, ki jih čutimo v srcu, toda nimam poguma za storiti prvi korak v neznano.