Timeline healing /zdravljenje po časovni liniji

 

Zakaj ravno jaz? Zakaj se ravno meni dogajajo te stvari, vedno kaj zamudim, občutek, da me nihče ne razume, da me nihče nima rad, česarkoli se lotim na sredini preneham, izgubim voljo, nimam več potrpljenja, vse se mi zdi brez veze…. to so bile moje stiske, da ne govorim o odnosu s partnerjem, kjer nikoli nisem znala izraziti svoje želje in sem se podrejala v odnosih, v željah, v ljubezni…. in potem nekega dne sem si rekla stop… dovolj imam črnogledih misli, hočem narediti korak naprej.. pomagajte mi. In prišel je odgovor na klic pomoči. Prišlo je povabilo na Timeline healing ali zdravljenje po časovni linji preko prijatelja. Vseeno mi je bilo kaj to je, samo da pomaga. Nič me ni zanimalo, nobena razlaga kaj to je, bila sem brez pričakovanj in tudi če bi jih imela, so bile izkušnje zdravljenja tako močne, da bi presegale vsa pričakovanja, če bi jih imela. Timeline healinga sem se udeležila večkrat in bila sem vsepovsod: v otroštvu, ki me je zaznamovalo z izgubo očeta in strahom pred tem, da ostanem sama… v prejšnjih življenjih, ko sem odkrivala vzrok zakaj v tem življenju ne morem biti biološka mama, zakaj imam glavobole od malih nog. Bila sem tudi v prihodnosti in se usmerjala v tem, katero pot sem/bom izbrala. In sedaj… srečna sem, v vsakem trenutku, v srcu… prvič v življenju se brezpogojno ljubim. Vem, da bo pomagalo tudi vam.

 

Timeline healing je trenutno ena izmed najmočnejših tehnik zdravljenja travmatičnih izkušenj v preteklosti ali v prejšnjih življenjih. Osebe, ki so se zdravile preko časovne linije, poročajo o razrešitvah fobij, strahov, stisk, prepričanj, ki izhajajo iz otroštva, razumevanju osebne karmične naloge, o genetskih spremembah in posledičnih preobratih v življenjskih težavah, zdravljenju prirojenih napak, kroničnih bolezni in tudi tako imenovanih neozdravljivih boleznih. Tehniko je razvil Sal Rachel, duhovni učitelj, zdravitelj, medij, skladatelj, pisatelj in jasnovidec. Gre za zdravljenje naše duše in hkrati vseh naših teles (mentalno, čustveno, astralno, energetsko, kavzalno…).

 

Sama teorija zdravljenja po časovni liniji temelji na izsledkih kvantne fizike, da delci, tudi če so prostorsko ločeni, dejansko to niso. Če vplivamo na del delčka, to isto občuti tudi drug delček, ki smo ga predhodno ločili od celote. Ločenosti torej ni. V TLH tehniki torej ni prostorske in hkrati tudi ne časovne ločenosti. V tej tehniki zavestno vplivamo na preteklost, posledično pa tudi sedanjost in prihodnosti. Vedeti moramo, da dogodkov ne moremo (in nam jih ni dovoljeno) spremeniti, saj so se že zgodili, lahko pa vplivamo na doživetje trenutka v preteklosti in to drugačno doživetje sedaj spremeni našo sedanjost in vpliva na prihodnost.

 

Gre za tehniko, pri kateri osebo s pomočjo meditacije vodimo do Theta možganskega stanja (nezavedni spomini) in od tam naprej v preteklo, sedanje (nastanek morebitne travme) ali prihodnje življenje. Med seanso oseba, glede na namen zdravljenja (se pravi kaj želi ozdraviti: glavobole, odvisnosti, jezo v sebi, strah pred zaprtimi prostori, …), skozi vodeno meditacijo, odide v svojo preteklost in odkrije izvor travme, neravnovesja, ki ga spremlja v sedanjosti v vsakdanjem življenju. Poleg odkritja izvora neravnovesja se med seanso izvede tudi zdravljenje ter pridobi modrost zakaj je bila dotična izkušnja pomembna za osebo na seansi. Med potekom seanse ima oseba vso kontrolo in moč v svojih rokah, kadarkoli lahko prekine seanso in postavi vprašanje ter vso modrost izkušnje, zdravljenje ter brezpogojno ljubezen, ki jo pridobi, pa lahko uporabi le v svoje najvišje dobro.

 

 

Namen izvajanja te tehnike je razrešitev travm ali problemov, ki se nam v življenju ponavljajo in kreiranje drugačne prihodnosti. Lahko pa jo uporabimo tudi kot tehniko za pospešitev osebnega oz. duhovnega razvoja.