Praznovanje življenja

Kolikokrat ste se že vprašali ali je sodobno praznovati rojstni dan po 30, 40, 50 letu ali ni to malo otročje. Vsi poznamo ljudi, ki so nam bolj ali manj bližnji ali celo mi sami, ki ne želijo/mo praznovati rojstnih dni, ker so/smo pač odrasli in se ne spodobi imeti torto in svečke na njej, ker nas opominjajo na fiziološko starost telesa ter prepričanj sintetike, da ste morda, Bog ne dej, že na polovici vašega življenja na Zemlji, ko vas vsi sprašujejo samo še po zdravju, ali po bolezni, ki ste jo preboleli, če že niste pristaši torte, vam čestitajo in sprašujejo, kaj vse bi radi spremenili za nazaj, vaše odločitve, dejanja… in, meni najljubša, kako se počutite, ko ste leto dni starejši. Moj odgovor je vedno enak – odlično! Da ne omenim pretiravanja in neokusna praznovanja okroglih obletnic, še posebej tiste…ob abrahamu.. takrat, se pričnete čuditi nad tem koliko prijateljev kar naenkrat imate, pa še vedeli niste zanje. In ob praznovanju enostavno želiš, da le mine kot navaden dan, da se nihče ne bi spomnil ali, bog ne daj, ti naredil kakšnega presenečenja.

Da se vrnem nazaj, pač ljudje, družba v kateri živimo, so mnenja, da po določeni starosti ni spodobno praznovati in se veseliti vašega rojstnega dne. Praznovati svoj obstoj in se zavedati veličine, ki jo imate. Uf, le kakšne veličine boste rekli, kaj sem dosegel, prebijam se iz dneva v dan, morda se ne razumem zadnje čase najbolje z osebo s katero živim, nimam prostega časa, ne poznam več mojih strasti,.. vedno sledi pomislek, kaj so že to…vsekakor niso povezani z intimnostjo, toda kaj so že to. Aha so to hobiji? Nimam jih. Saj včasih sem jih imel, toda to je bilo v puberteti…ja takrat sem res živel..hmm le kaj se je zgodilo vmes?

Sintetika je do sedaj več kot odlično, v svoj prid, izkoristila in vklopila svojo matriko kontrole in namena potvarjanja organskega namena vašega bivanja na planetu zemlja. Iz vseh možnih kotov vas je prepričala in še prepričuje (z dogodki v otroštvu, ko ste prevzeli vzorce vedenja, mišljenja, razna prepričanja: da niste vredni ljubezni, da boste ostali sami, kakršnekoli oblike zlorabe, ko so se razvili strahovi, katerih izvor tiči v prepričanjih in ste si na njihovi podlagi skreirali – madonca poglejte kako močna bitja ste bili že v otroštvu – strategije preživetja, v okolju in družbi kjer živite), da je edina prava realnost bivanja. Toda nihče vas ni učil kaj to pomeni, zakaj je prišlo do tega in kako lahko te primarne strahove in prepričanja ozavestite ter pozdravite, pričnete spoznavati sebe, kdo v resnici ste. Vse to se seveda vklaplja v sistem sintetike, saj vas s strahovi modelira in ukalupljala v njen želeni model, v katerem bivate. Zameglila vam je spomin in izkoristila vaše karmične naloge. Ob rojstvu smo vsi deležni pozabe, ne glede na to, kdo smo (To je ena izmed Zemljinih zakonitosti in če vam kdo omeni, da to zanj ne drži, laže. To samo pomeni, kako zaslepljen vpogled ima na svojo lastno bivanje, napram vam. Običajno imajo v kontekstu ega zelo visoko, če ne celo narcisoidno, mnenje o svoji veličini.) in vsi imamo enake možnosti prebujanja in spominjanja. Zaradi te pozabe je sintetika lahko vpeljala ukalupljanje v sistem, v model življenja, družbe, kulture v kateri živimo, z družbenimi normami in vrednotami, ki diktirajo kaj se sme, kaj je sprejemljivo, kaj je lepo, kaj je priporočljivo početi, delati ob določeni starosti, kaj obleči, kako se obnašati, itd.

V primeru, da je bil odtis vašega pravega jaza prisoten že ob vašem rojstvu, v vašem fizičnem telesu ali če ste to morda storili kasneje, se morate zavedati, da je že dejstvo, da ste se odločili bivati na planetu Zemlja in imeti izkušnjo takega življenja zadosten razlog za praznovanje. Šola na Zemlji velja za najtežjo šolo svoje vrste, za učenje skozi odnose, izkušnje kaj je ljubezen, kako preseči kotrole, jemanja energij drugim osebam, kako preseči jemanje moči drugim, posestništvo in lastništvo skozi karmične lekcije ali preko razloga, za kaj smo se sploh v prvi vrsti odločili za planet Zemlja.

Vsi se moramo prebuditi in na poti rasti prepoznavati in rasti, se učiti resnice o sebi in tako tudi živeti. Marsikatere zunaj zemeljske entitete vas opazujejo, podpirajo in občudujejo vaš pogum, da ste se v prvi vrsti sploh odločili priti na Zemljo. Namreč ne razumejo zakaj se je tako težko prebuditi, se spomniti kdo smo, kako deluje sintetika in hkrati se veselijo vsakega našega napredka. V bistvu se vsi na Zemlji igramo v peskovniku, gradimo peščene gradove in rastemo skozi igro. No, vsaj tako je bilo mišljeno.

Zaradi pozabe ob rojstvu, katere smo bili deležni vsi, ki bivamo na Zemlji, ste pozabili kako ste čudoviti, močni, enkratno popolni. In praznovanje življenja v organskem pomeni praznovanje vas samih, vašega zavedanja kdo v resnici ste (dovolj je, če to samo slutite), kdo ste vi organski in ne v iluziji, ki je svoje delo že opravila.

Dragi moji ljubljeni bratje in sestre v kozmičnem redu pozdravljeni vsi po vrsti, pozabili ste na vas, vaše poreklo, vaš namen bivanja tukaj in zdaj, ki je edina oblika praznovanja vas samih, praznovanje življenja v vas, da si dovolite ljubiti sebe v vseh ozirih, se sprejeti, opustiti vsa prepričanja, vedenja, ki ste jih živeli ali še živite, da si dovolite priznati in sebi odpustiti vsa čustva, ki ste jih imeli, tudi negativna, ki so žalostila vas in druge, da si dovolite jih pozdraviti in razširiti vašo srčno ljubezen do sebe, z odločitvijo da v dualnosti na boste več živeli.

Praznovanje življenja pomeni biti v vsakem dihu povezan z vašim pravim jazom in preko njega z vašo dušo, slediti intuiciji, ki vam s tihim glasom sporoča in odgovarja na zastavljena vprašanja… pomeni ne obsojati dejanja drugih. Saj veste, vsak je odgovoren za svoje življenje in ima svobodno voljo pri tej izbiri v kaj bo verjel, kaj se bo oblekel, kaj bo poslušal, kako se bo vedel, kakšne čustvene reakcije si bo izbral… za začetek je dovolj, da to dopustite in opazujete vaše čustvene odzive, zakaj sem jezen, zakaj sem tako odreagiral, joj spet nisem štel do 10 … da veste kako prepoznati katera čustva so vaša in katera ne, kdo jih želi projecirati na vas in s kakšnim dejanjem. Ob tem se boste pričeli zavedati moči vašega odločanja, samozaupanja, da to kar vidite, čutite, je pravilno in resnično za vas.

Praznovanje življenja pomeni priti k sebi domov, v svoj notranji prostor, kamor se lahko umaknete kadarkoli želite, tam se počutite varno, ljubljeno. Pomeni dovoliti si vse spremembe duhovne in osebne rasti, da pričnete živeti s strastjo v srcu. Zato naslednjič, ko si rečete, da ste prestari za praznovanje vašega rojstnega dneva še enkrat premislite. Kaj je lepšega kot praznovati samega sebe in si podariti, karkoli si sami želite (lahko ste sami ali v družbi, doma ali na zabavi, ni pomembno, lahko plešete sami, greste na kosilo ali večerjo, na sprehod, na izlet, karkoli si želite in čutite, da bi vam dobro delo). Ob tem se z veseljem zahvalimo tudi bitjem, vodnikom, ki nas podpirajo. Ker so tako kot otrok izvora in kot vaš notranji otrok zelo igrivi in veseli, da lahko ob novem sončnem obratu ponovno praznujete vaš obstoj. Če ne vsakodnevno, se jim zahvalimo takrat, ko praznujemo in verjemite mi, da boste njihovo veselje ob tem močno občutili.

Vse je odraz vas samih, vašega notranjega dogajanja, nasmeh na ustnicah, v srcu. Vedenje, da obstajaš je dovolj, takrat pričnete jemati svojo moč nazaj, moč, ki ste jo pustili v neštetih odnosih ali preko besed, dejanj ali nedejanj, neizrečenih besed. Samo pomislite, kako smo močni, da smo sami sebe prepričali in dali dovoljenje drugim, da smo se pustili prepričati, da je ta svet, ki ga vidimo, edino pravo ogledalo našega bivanja.

Vsi smo bitja svobode in odločitve, da izkušamo samega sebe v tej variaciji prelepih izkušenj. Sedaj zemlja lahko naredi prehod v višje dimenzije zdravljenja zemlje je končano, končano je zdravljenje bolečih občutkov sintetike. Sledi celjenje.

Ne pustite se prepričati v manjvrednostno podobo sebe, čudoviti ste in prvi korak je ljubiti sebe in preko sebe začutiti matriko organske brezpogojne ljubezni, ki je ponovno zasijala.

Namaste

Naura

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.