Metamorfna tehnika

Zaradi prehitrega načina življenja smo izgubili občutek poslušanja sebe, svoje intuicije, kdaj se je potrebno ustaviti in zadihati s polnimi pljuči, umiriti um in se vprašati kdo sem, kaj počnem, zakaj se tako vedem, iz kje izvirajo vzroki za naša čustvena stanja in stiske v vsakodnevnem življenju. Poleg tega nas družba sama in čas v katerem živimo sili v iskanje odgovorov, ki so le površinski in nas zadovoljijo le za kratek čas oziroma dokler se nam ne ponovi ista zgodba…

 

Metamorfna tehnika je drugačna, toda zelo učinkovita, oblika terapije, skozi katero se postopoma zavedamo, naše biološke matrike od predspočetja pa vse do rojstva. Govorimo prenatalnem vzorcu, ki se zapiše v naše energetske strukture v obdobju, ko si na eteričnem nivoju izbiramo naše starše, glede na naše karmične izkušnje, ki jih želimo v fizičnem življenju predelati ter na obdobje 9 mesecev, ki ga preživimo v materinem telesu. Biološka matrika zajema vsa naša čustvena stanja in seveda vzorce ter prepričanja na podlagi katerih delujemo in se odzivamo v vsakem trenutku našega življenja.
Zapisi prednikov, naše odločitve, misli in čustva že od predspočetja igrajo odločilno vlogo pri ustvarjanju nas samih. V etru pred spočetjem samim, zunaj časa, materije in prostora, si izberemo starše in druge osebe v našem življenju, s katerimi se dogovorimo kako si bomo medsebojno pomagali, da našo karmično pot z učenjem zaključimo. Karme se učimo preko naših izkušenj in našega namen bivanja.

 

Od spočetja do rojstva smo tako že v fizični obliki prisotni v učenju in prevzemanju čustvenih odtisov in vzorcev, ki jih z metamorfno tehniko zdravimo in so lahko tudi večgeneracijski, saj segajo dlje od našega rojstva. V tem obdobju prevzemamo tako družinske kot družbene in ekonomske vzorce, ki vplivajo na doživljanje naše realnosti.
Biološko matriko praktik izvaja na stopalu, dlaneh, kjer je refleksna cona hrbtenice, ter na glavi. Praktik deluje kot katalizator, saj metamorfozo korenitih sprememb z opuščanjem starih vzorcev in razumevanjem, da so bolezenski zanki ali simptomi le pojavne oblike življenja, sprožite vi sami in vaša življenjska sila.

 

Metamorfna tehnika je popolnoma varna metoda, katero lahko prakticiramo individualno in/ali družinsko, v vseh zdravstvenih stanjih (še posebej je priporočljiva za nosečnice. umirajoče,..) ter v vseh starostnih obdobjih.