Kdo smo

Nakira center deluje na premisi ponuditi holističen pristop v zdravljenju duha in telesa ob duhovnih spoznanjih, v katere se vključujejo tudi vedenja Ubuntu gibanja, 5 temeljnih zakonov kreacije (vsako bitje, tudi človek, obstaja z namenom, vse je del enega in eno je del vsega, prihodnost in preteklost obstajata v sedanjem trenutku, tukaj in zdaj, kar dajemo tudi prejemamo, edina konstanta v vesolju sprememba, kar pa ne velja za zgoraj naštete štiri zakone kreacije) ter učenja Jaz sem, ki sem.

 

 

Ustanoviteljica Nakira centra sem Mateja Prosen alias Naura. Sem priznana life coach terapevtka, svetovalka, z več kot 17 letnimi izkušnjami na področju socialnega varstva, refleksoterapevtka, mojstrica reikija, terapevtka TLHT oz. zdravljenja po časovni liniji, dolgoletna prostovoljka skupin starih ljudi za samopomoč, itd.

Moj namen bivanja je delati v skupnostno dobro.

 

Slednje v tem življenju uresničujem z vedenjem, da sem otrok nadzavesti, zdravilka, učiteljica, terapevtka. V otroštvu se je pričela pot prebujanja in spominjanja sposobnostih. Postopoma so prihajali spomini na prejšnja življenja in izkušnje. Moja karmična pot je zaključena. Namen mojega bivanja se izraža v nudenju podpore in pomoči vam vsem bratom in sestram na planetu Zemlja kakor tudi Zemlji sami, v dvigovanju njene energijske vibracije ter ponovne aktivacije matrike brezpogojne ljubezni v energetski in fizični obliki.

 

Bratje in sestre luči, ki soustvarjajo novo realnost bivanja v Nakira centru, smo skupina podobno mislečih ljudi, z željo podpore vsem, ki se prebujate. Vsak zase s svojo drugačnostjo, znanjem, izkušnjami in namenom bivanja predstavlja pomemben kamen v mozaiku skupnosti pod okriljem Nakira centra.