Kdo sem

Pozdravljeni v imenu luči in brezpogojne ljubezni, sem Mateja Prosen alias Daliya, ustanoviteljica Nakira centra. Življenje me je že v otroštvu opominjalo, da sem drugačna. Videvala sem bitja luči, sprejemala njihova poročila in imela željo pomagati ljudem, delati dobro. Moji darovi so z leti postajali močnejši, doživela sem levitacije, astralne projekcije, kanaliziranja, oživeli so spomini na pretekla življenja na Zemlji in drugih galaksijah.

 

Ob spominih in življenjskih izkušnjah sem osebnostno in duhovno rasla, skozi bolečino, trpljenja, strahove, jih zdravila in odpuščala, sama. Danes hodim po poti najboljše verzije same sebe.

 

Sem priznana life coach terapevtka, svetovalka, refleksoterapevtka, mojstrica reikija, terapevtka Timeline healinga-a oz. zdravljenja po časovni liniji, z več kot 19 letnimi izkušnjami dela na področju socialnega varstva (svetovanje različnim ranljivim družbenim skupinam, delo z brezdomci, osebami odvisnimi od prepovedanih drog, s težavami v duševnem zdravju, dolgoletna prostovoljka voditeljica skupin starih ljudi za samopomoč, ustanoviteljica Medgeneracijskega društva Z roko v roki, učiteljica o odnosih, srčni komunikaciji, motivaciji, čuječnosti, itd).

 

 

 

Sem zdravilka, jasnovidka, učiteljica, terapevtka.  Moja karmična pot je zaključena. Namen mojega bivanja je nudenje podpore in pomoči posamezniku, skupnosti, organizaciji/podjetju na poti osebne in duhovne rasti ter delati v skupnostno dobro. Kot pretočen kanal predajati avtentično izvorno resnico o planetu Zemlja in življenju v različnih energetskih dimenzijah, dušah, karmi, paralelnih življenjih, matriki iluzije kontrole in moči, matriki brezpogojne ljubezni ter še in še.

 

Namaste, Daliya