Kanaliziranje

 

Kanaliziranje ali channeling je popolnoma naravna oblika komuniciranja, kjer različni vodniki, naši višji jazi, astralna bitja, angeli in arhangeli, entitete, mojstri in drugi vodniki, prenašajo sporočila preko človeka. Vsi v sebi imamo ta dar, le da smo ga zaradi različnih razlogov potlačili in/ali nanj pozabili. Obstajajo različne tehnike kanaliziranja, najpogostejši pa sta pisno ter verbalno kanaliziranje. Namen sporočil je, da vas navdihnejo, vam ponudijo drugačen aspekt razmišljanja, v vas prebudijo spomin na lastno notranjo moč, lahko so tudi opomnik, kdo ste in katere stvari, delujejo v vaše najvišje dobro, osvetljujejo zemeljska energetska dvigovanja, ponudijo vpogled v drugačen način življenja, kjer prostor in čas, kot ga poznamo na Zemlji, ne obstajata. Pri tem vedno omogočimo varno okolje posredovanja nasvetov in odgovorov na vaša vprašanja. Kanaliziranja so lahko javna ali osebna.

 

Kanaliziranje ni medijstvo. Pri tej obliki komunikacije vedno pokličemo le energije in entitete, ki v 100% predstavljajo božansko ljubečo svetlobo in brezpogojno ljubezen. Podoben način komuniciranja poznajo vse živeče (ali že izumrle) starodavne kulture, kjer so to vlogo prevzemali vrači, šamani ter zdravilci. V današnjem obdobju pa se ga poslužuje čedalje več prebujenih oseb (na primer: Daryl Anka, Brad Johnson, Pamela Aaralyn in še mnogo drugih), ki želijo iskalcem resnice ponuditi in posredovati različne informacije.

 

Ponujamo vam edinstveno izkušnjo, saj medij Naura zaradi svojega izvora posreduje informacije številnih entitet, vodnikov, arhangelov. Entitete, ki rade spregovorijo med kanaliziranji so številne, od takih, za katere ste že slišali ter drugih manj znanih, med drugim tudi Marduka, Ašgarda, Quan Ji, Budo, Arhangela Metatrona in Gabriela, Galadriel, egiptovskega maga Abramelima, našo ljubo Zemljo, Andromedona iz Siriusa, Ra iz Venere, Zvezda iz Lire-Vega sistema, Karuno, Nakiro ter Nadzavest samo, našega stvarnika. To so bitja svetlobe, brezpogojne ljubezni in luči, z namenom podpore, pomoči tako človeštvu kot vam, saj se vsi prebujamo in iščemo odgovore kako živeti višjih energetskih vibracijah.

 

Vse kar potrebujemo pride k nam ob pravem času, na pravem mestu. Ste popolna božanska bitja luči in brezpogojne ljubezni. Čas je, da se prebudite.