Dogodki v prvi polovici maja

9.5.2019 od 18.00 do 19.30 Chi gong ali meditacija v gibanju

Z redno vadbo dosežemo nemoten pretok energije po telesu ter tako bolje spoznavamo lastno telo in njegove potenciale, izboljšujemo koordinacijo gibov, ojačamo moč telesa, zmanjšamo bolečine ter vplivamo na vsesplošno stabilnost. Na mentalnem nivoju izboljšujemo koncentracijo, osredotočenost, zavedanje. Na čustvenem ojačamo čustveno stabilnost, zmanjšujemo stres, si povrnemo notranji mir in harmonijo.

Energijska izmenjava 2 EUR.

 

14.5.2019 od 10.00 do 11.30 Vaje za zdravje

Vabljeni na enostavno, lahkotno miganje 🙂 z nasmehom na obrazu. Vadba je primerna za vse starostne skupine, saj z osnovnimi elementi gibanja, poskrbimo za odličen začetek dneva, premigamo vse sklepe v telesu, raztezne vaje pa naše mišice pripravijo na vsakodnevne podvige. Vadba je enostavna in posameznika spodbudi k zavedanju, da sam ustvarja lastno zdravje.Vadba poteka v majhni skupini.

Energijska izravnava 2 EUR.

 

15.5.2019 od 18.00 do 19.00 Meditacija Vodnjak Ljubezni

Ko smo se rodili v ta svet, smo bili povezani z Izvorom in Njegovo/Njeno čisto Izvorno, Brezpogojno Ljubeznijo. Skozi otroštvo smo se vse bolj oddaljevali od nje, ker smo sprejemali in prevzemali razne vzorce, predsodke in prepričanja kot svoje, saj smo želeli biti ljubljeni in sprejeti.Vabimo Te, draga duša, da se nam pridružiš, da gremo skozi čistost Srčnega Plamena do vodnjaka in ga aktiviramo v neusahljivi vrelec ljubezni. Z vami bo Saraina Delfina.

Energijska izmenjava: 10 EUR.

 

16.5.2019 dalje vsak četrtek od 16.30 do 18.00 Pogovorna skupina za vse, ki vas zanimajo duhovna spoznanja 

Vabljeni na prvo pogovorno in podporno skupino v Sloveniji, ki ima namen združevanja posameznikov, ki se na poti osebne in duhovne rasti srečujejo z mnogimi vprašanji, ki izkušajo svoje sposobnosti ali iskalci luči z že razvitimi sposobnostmi empatije, telepatije, jasnovidnosti, jasnoslušnosti,… in v varnem krogu deljenje informacij, izkušenj, znanja, odgovorov na vprašanja, s katerimi se vsi srečamo na poti duhovne in osebne rasti. Vabljeni vsi, ki iščete odgovore. Skupino, ki šteje največ 12 oseb, moderira Naura-Mateja Prosen.

Energijska izmenjava: 5 EUR na mesec.

 

16.5.2019 do začetka julija, vsak četrtek od 18.00 do 19.30 pričetek Tečaj čuječnosti

Čuječnost je zavedanje vsega, kar se dogaja znotraj in zunaj nas. Gre za polno prisotnost v sedanjem trenutku, “tukaj in zdaj”, ki jo spremlja sprejemanje, radovednost in radost. Osem tedenski tečaj je osnovan na kognitivni terapiji, temelječi na čuječnosti, ki jo je skupaj s kolegi razvil Mark Williams z Oxfordske univerze. Program je posebej primeren za osebe, ki trpijo za depresijo in anksioznostjo (tesnobnostjo), a se odlično odnese tudi pri vseh ostalih – torej tistih, ki si le želijo zadostiti vsem potrebam in zahtevam neznosnega ritma sodobnega sveta, ter v svojem življenju zmanjšati stres in ponovno zaživeti 😊

Skozi 8 tednov bomo s pomočjo teorije raziskovali um in njegovo delovanje; meditacije in odpravljanje navad, pa nam bodo v pomoč pri manjšanju depresije, tesnobnosti in stresa ter nam omogočile postopno umirjanje uma in zaživeti srečnejše in polnejše življenje.

Kratek opis programa po tednih:

1. teden: začeli se bomo zavedati avtomatskega pilota na delu in raziskali, kaj se zgodi, če “se zbudite”. V pomoč nam bosta enostavni meditaciji “telo in dihanje”, ter “meditacija z rozino” .

2. teden: analizirali bomo razliko med razmišljanjem o občutju in dejanskim doživljanjem oziroma zavedanjem tega občutja. Spet se bomo povezali s svojim telesom z meditacijo “skeniranje telesa”.

3. teden: s pomočjo “čuječnega gibanja”, ki temelji na jogi, bomo raziskovali naše umske in telesne meje.

4. teden: preko meditacije “zvoki in misli”, se bomo naučili naše misli videti kot dogodke v umu, ki se prav tako kot zvoki pojavljajo in izginjajo v našem umu.

5. teden: ugotovili bomo, kako se lažje spopadati s težavami, ki se neizbežno pojavljajo v naših življenjih. Pri tem nam bo v pomoč meditacija “raziskovanje težav”.

6. teden: po zaslugi meditacije bomo začeli negovati ljubečo prijaznost (do sebe in tudi do ostalih) in sočutnost.

7. teden: raziskali bomo povezanost med vsakdanjimi rutinami in dejavnostmi ter našim vedenjem in razpoloženjem.

8. teden: vpletanje čuječnosti v vsakdanje življenje, da nam je le-ta pri roki vedno, ko jo potrebujemo.

Vsak udeleženec bo na začetku tečaja prejel vodene meditacije v slovenščini, tako da bo lahko doma z njihovo pomočjo vadil. Prav tako bodo udeleženci vsak teden prejeli domačo nalogo, ki bo v pomoč pri odpravljanju zakoreninjenih navad in vzorcev.

Tečaj vodi Blaž Kavčič, za kakršnakoli vprašanja v zvezi s tečajem sem na voljo na mailu zgoraj, ali preko osebnega sporočila na Facebooku (lahko Nakira center, ali na osebni profil – Blaz Kavcic).

Prijave do 14.5.2019, po telefonu 041-567-672 ali po e-pošti: info@nakira.si.

Energijska izmenjava: prostovoljni prispevki, zaželjeno 50€ (za celoten tečaj), za pokritje stroškov najema prostora.

If you let cloudy water settle, it will become clear. If you let your upset mind settle, your course will also become clear.- Buddha

 

17.5.2019 od 18.00 do 19.30 Izkustveno predavanje Delfini in mi 

Potopisno predavanje in še mnogo več. Z nami bo Tadeja Borštnar, ki nam bo predstavila njene izkušnje večletnega plavanja s temi zavestnimi bitji radosti in modrosti. S slikami, posnetki, glasbo… V duhu alohe in z ljubeznijo.

Dogodek je brezplačen.

 

Vse informacije dobite na telefonski številki 041 567 672 ali e-pošti: info@nakira.si.

Prijave so pri vseh dogodkih nujne, prav tako na telefonski številki 041 567 672 ali e-pošti: info@nakira.si.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.